Farklı kültürler, disiplinler ve bakış açıları arasında uyum sağlayın! Karmaşık ekiplerde ortak bir dil geliştirmek, ekip içi verimliliği ve iletişimi artırır. Bu eğitim, çokkültürlü ve zorlu iletişim şartlarına sahip ekiplerde iş birliğini artırmak için tasarlandı. Mühendisler ve sosyal bilim altyapılı ekip üyelerinin kabuslarından ilhamlarla, saha deneyimlerimizi yorumladık ve ortak dili nasıl yarattığımızın metodolojilerini derledik.
Kültürel ve disiplinler arası farklılıkları anlamak, iletişimde doğabilecek yanlış anlamaları önler. Eğitimde, kültürel zekayı ve disiplinlere özgü iletişim tarzlarını nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenerek, her paydaşla doğru iletişim kurma yollarını keşfedeceksiniz.
Eğitim, ekip içi iş birliğini artırmak için ortak bir terminoloji ve dil geliştirme üzerine odaklanır. Disiplinler arası terim ve kavramların uyumlaştırılması, iletişimde belirsizlikleri ortadan kaldırır ve proje verimliliğini yükseltir.
Farklı altyapılara sahip ekiplerde, iletişim engellerini ve önyargıları nasıl aşacağınızı, aktif dinleme ve işlevsel geri bildirim tekniklerini uygulamalı olarak öğrenirsiniz. Bu sayede, ekip üyeleri arasındaki güveni ve iş birliğini güçlendirirsiniz.
Terminolojik ve metodolojik farklılıkları göz ardı etmeden, katma değerli üretimi maksimize etmeyi sağlayan algılama ve muhakeme becerilerini iletişime yansıtmayı öğreneceksiniz.
Opoortunizme ve pragmatizme sil baştan, uygulanabilir bir bakış açısı geliştirerek, normalde hoşlanmadığınız unsurlardan avantaj elde etme becerisi geliştireceksiniz.
Bir grup insandan bir takım olma yolculuğuna yürürken, birçok bilimsel çalışmanın ve raporun işlevsel şekilde yorumlanabilmesi ve iş hayatınıza etkilerini değerlendirebileceksiniz.
Bu eğitim, farklı alanlardan hukuk uzmanlarının kurduğu bir hukuk firmasının talebi üzerine hazırlandı ve zaman içinde uluslararası konsorsiyumlardaki krizlerde uyguladığımız reçeteler ve çeşitli üniversite enstitülerinde yürüttüğümüz çalışmalar ışığında geliştirildi.
İş gücü seçiminde kıdemli kişilerden uzak duran kurumların ortak mazereti bütçe olarak dillendirilse dahi, yaptığımız gözlemler bütçeden daha büyük bir faktörün, kıdemli deneyime sahip işgücüyle ortak dil oluşturulamaması çekincesini işaret ediyor. Bu eğitim ile ortak prensipler, ortak raporlama, ortak hesaplama gibi ihtiyaç duyulan ortaklıkların kurulabilmesinin pratik yollarını öğreneceksiniz.
Eğitim Detayları:
2-3 gün süren bu eğitimi çevrim içi ya da yüz yüze programlayabilirsiniz.
Türkçe veya İngilizce sunabildiğimiz eğitimimiz, sektörel terminolojilerle geliştirilebilir.
Eğitim akabinde sağladığımız geri bildirimler ile ihtiyaç halinde mentorluk desteği verebiliriz.
Tekrar eden problemler, korkutucu sürprizler, hazırlık yapılamamış gelişmeler ve çok daha fazlası için yetkin Innomind Strateji Ajansı eğitmen havuzumuz, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan 8, 9, 12 ve 16. maddeleri benimseyerek operasyonlarına yansıtır. Katı şekilde uyguladığımız etik kodlarımızı da incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.
© 2012-2024 by Innomind Strateji Ajansı